Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tečaj tehnike teka Gibit
Kje: zbor na lesenem pomolu pri Koseškem bajerju
Koliko časa: tečaj traja približno 2 uri in 30 minut
Komu je namenjen: vsem, ki se želite naučiti ali izpopolniti tehniko teka, ne glede ali si začetnik ali izkušen tekač (maksimalno 8 udeležencev na vaditelja)
Kako poteka: na tečaju boste spoznali pravilno tehniko teka, naučili se boste pravilnega izvajanja tekaških vaj, s pomočjo katerih tehniko popravljamo, spoznali glavne napake pri teku, čaka vas video analiza vašega teka, izvedeli pa boste lahko vse, kar vas o teku zanima. Tečaj se v primeru slabega vremena (dež, sneg … ) prestavi.
Kdo vodi tečaj: tečaje bo vodil Peter Kastelic, eden najbolj izkušenih vsestranskih tekačev pri nas. Več o njem lahko izveste tukaj.
datum
sreda, 10.10.2018 , ob 17:00
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek
kraj
Ljubljana - Koseški bajer
organizator
Gibit
kontakt
telefon: 040 331 833
e-pošta: info@gibit.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
namizni tenis Rogaška Slatina
rokomet Ljubljana
aerobika Ljubljana - Dobrunje
pilates Celje
karate Maribor