Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
6 ur Španovega vrha
start ob 9:00 uri na prireditvenem prostoru v Planini pod Golico.
Tekmovanje je organizirano v sklopu prireditve Miss narcis.

TEK NA ŠPANOV VRH – 6 UR ŠPANOVEGA VRHA
Tekmovanje v vzponih, tisti tekmovalec, ki v 6ih urah zabeleži največje število vzponov je zmagovalec. Za vzpon in spust se uporablja ista pot. Obrati se bodo tokrat opravljali na prireditvenem prostoru v Planini pod Golico. V primeru, da imata dva tekmovalca enako število vzponov se šteje skupni čas. Tekmovanje poteka od 9:00 do 15:00 ure, vzponi zabeleženi po 15:00 uri ne štejejo.

Proga bo speljana od prireditvenega prostora v Planini pod Golico do zgornje postaje žičnice Španov vrh, kar pomeni 380 metrov višinske razlike.

Startnine ni, vsak predprijavljeni tekmovalec, ki bo opravil vsaj 2 vzpona prejme majico. Vsi udeleženci pa prejmejo tudi topel obrok.
datum
sobota, 12.09.2020
panoga
tek
kraj
Planina pod Golico
organizator
Zavod za šport Jesenice
kontakt
telefon: 051 685 240
e-pošta: zsj.programi@siol.net
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
strelstvo Stari trg pri Ložu
rokomet Vrhnika
funkcionalna vadba Ljubljana
skvoš Ljubljana - Dobrunje
splošna telovadba Maribor