Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tečaji teka na smučeh z ekipo Nordic by Petra Majdič
Skupinski začetni tečaj – klasična ali drsalna tehnika ... Namenjen začetnikom ter tistim, ki še nikdar niste tekli na smučeh. Na tečaju se boste seznanili z osnovno opremo in zakonitostmi zdravega načina življenja, ogrevalnimi vajami tekačev na smučeh, ter osnovami tehnik elementov teka na smučeh (klasična ali drsalna/prosta tehnika). S pomočjo številnih zabavnih iger in vaj se boste v sproščenem vzdušju privadili na opremo ter vzpostavili ravnotežje, osvojili drsanje, spust, … in vse, kar je potrebno, da se boste lahko po zaključku tečaja suvereno samostojno podali v smučino.

Skupinski nadaljevalni tečaj – klasična ali drsalna tehnika … Namenjen rekreativcem oziroma vsem, ki želite izboljšati svojo tehniko teka na smučeh ali preprosto obnoviti svoje znanje. Na tečaju se boste seznanili z opremo in zakonitostmi zdravega načina življenja, ogrevalnimi vajami tekačev na smučeh, ter specifičnimi elementi teka na smučeh (klasična ali drsalna/prosta tehnika). Osnovne elemente bomo nadgradili, tako da se boste lahko po zaključku tečaja uspešno podali tudi na bolj zahtevne terene.

Skupinski tečaji potekajo v dopoldanskem času in trajajo 3 ure, z vmesnim 10-minutnim krajšim odmorom. Izvajajo se v majhnih skupinah s 4-8 tečajniki, kar omogoča fleksibilnost, kvalitetno delo ter osebni pristop.
datum
sobota, 06.03.2021
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek na smučeh
kraj
Zgornje Jezersko
organizator
Petra Majdič s.p.
kontakt
telefon: 051 606 740
e-pošta: info@nordic.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
badminton Ljubljana
badminton Kozje
kegljanje - rusko Maribor
bridž Maribor
košarka Ljubljana - Zalog