Fitnes nove generacije
31. marca so v Vodnem mestu Atlantis v Ljubljani odprli že drug XBody studio pri nas…
avtor
Žiga Černe
 

Njegov lastnik in vodja je nekdanji športni as in nosilec olimpijske kolajne, smučarski skakalec Damjan Fras, ki je po končani uspešni karieri, leta 2006 poiskal poslovno priložnost v športni dejavnosti. Tedaj je prvi športni center odprl v Stražišču pri Kranju, kjer je začel s skupinskimi vadbami, fitnesom ter velnesom, pred par leti pa je k nam pripeljal še tehnologijo elektrostimulacije mišic (EMS). Vanj sodi tudi revolucionaren program Xbody, ki je hiter in varen način vadbe in v zgolj dveh 20 minutnih treningih tedensko omogoča porabo tudi do 4000 kcal.

Trenutno s pomočjo Xbody naprave trenira Robi Kranjec, ki je navdušen z hitrim napredkom po poškodbi. Program je primeren tudi za vse, ki želijo pridobiti ali izgubiti del telesne teže, skoraj idealen pa je za tiste, ki imajo za rekreacijo bolj malo časa.

Z aprilom je Damjan Fras torej nove vadbene možnosti ponudil Ljubljančanom, kmalu pa bodo sledili še novi centri v Mariboru, Novi Gorici in Murski Soboti. Na pragu 50-ih so tako vsi prihranki šli v širitev in promocijo nove blagovne znamke, v tehnologijo nove dobe.

 

Več na www.prosport.si.


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu