Začetek novega štetja
Organizatorji rekreativnošportnih, turističnošportnih in gibalnorekreativnih dogodkov, pozor!
avtor
Žiga Černe
 
Do konca leta je v Koledarju rekreacije na v našem koledarju dogoskov ostalo le še 471 rekreativnošportnih, turističnošportnih in gibalnorekreativnih dogodkov, od skupaj več kot sedemtisočih v tem letu. Če želimo, da bodo ljubiteljski športniki tudi v 2019 šteli premagane kilometre, ure gibanja ali porabljene kalorije, se moramo lotiti zbiranja in vpisovanja prireditev v novem letu.
 
Organizatorji, ki pripravljate kakšen ravninski ali planinski pohod, gorski ali ravninski tek, kolesarski turistični izlet ali maraton z gorskim ali cestnim kolesom, triatlon ali duatlon, smučarski tek ali pohod, plavalni dogodek, plesni ali kakšen drug tečaj, pohodni ali kakšen drug test, malonogometni, odbojkarski ali košarkarski turnir oziroma katero izmed drugih aktivnosti, ki nosijo predznaka »rekreativni« ali »gibalni«, ga (jih) v naš portal brezplačno vpišite do 10. decembra 2018.
 
Vpišite vsaj naziv dogodka, datum, panogo, kraj, kontaktne podatke (telefon, spletna stran, e-pošta…), po možnosti pa dodajte tudi kratek opis.

Za vpis je na voljo enostavna http://www.rekreacija.si/cms.php?module=503, zanjo pa potrebujete uporabniško ime in geslo. Če ga še nimate, si ga uredite preko vmesnika http://www.rekreacija.si/nov_uporabnik.

 

Za dodatne informacije pišite na koledar@rekreacija.si ali pokličite na 041 537 097 (Žiga Černe).

 

PS: Izbrane podatke iz Koledarja rekreacije bomo v začetku leta 2019 objavili tudi v tiskani izdaji Delove priloge Polet, sproti pa na portalih www.infosport.si, www.rtvslo.si/rekreacija, www.aktivni.si in v različnih medijih preko Slovenske tiskovne agencije.


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu