Sporočite podatke za Koledar rekreacije 2013
Tale novica je namenjena organizatorjem rekreativnih dogodkov, ki jih vabimo, da pomagajo napolniti naš koledar...
avtor
Žiga Černe
 
Organizatorji in izvajalce rekreativnošportnih in turističnošportnih prireditev: do 2. decembra 2012 brezplačno vpišite ali sporočite podatke za prihodnje leto. Da bi namreč tudi v prihodnje, tule in v številnih medijih (Delo Trip, Delo Polet, Slovenske novice, Lisa, Nova, Val 202, Radio Ognjišče, Radio Sora, RadioDur, www.pzs.si, www.gore-ljudje.net, www.aktivni.si, www.migajznami.si, Simobil Vodafon Live, Atletska zveza Slovenije, Sportal...), imeli še možnost brezplačnih najav in povabil na ravninske in planinske pohode, take in drugačne teke, kolesarjenja, triatlone, teke na smučeh, plavalne dogodke, malonogometne, odbojkarske ali košarkarske turnirje, rekreativna testiranja in še druge aktivnosti, ki sodijo v kriterije rekreacije,  potrebujemo sveže podatke.
 
Tako kot že lani, sta se akcije zbiranja podatkov lotila skupaj Olimpijski komite Slovenije in Športna zveza Ljubljane, izdaten del pa bo spet prispevala Planinska zveza Slovenije. Če pa se nam želi še kdo pridružiti, ga bomo z veseljem sprejeli.

Da bi si torej spet napolnili Koledar rekreacije, pozivamo društva, klube, firme, zasebnike in še druge, ki nameravajo v naslednjih 365 dneh privabiti manjše ali večje število rekreativnih turistov v njihov kraj in jim v zameno za obisk ponuditi gibanje in doživetje.

Postopek je enostaven: podatke lahko vpišete neposredno v Koledar rekreacije preko spleta (če ga še nimate, si pridobite brezplačen dostop). Tam jih lahko kasneje, kadar koli želite tudi spreminjate: brišete, popravljate, dodajate...
 
Če pa menite, da sicer lahkega, enostavnega in uporabniku prijaznega postopka ne boste zmogli, nam jih lahko vpišete preko vmesnika ali pa jih sporočite po e-pošti koledar@rekreacija.si. V tem primeru saj osnovne o prireditvah (na kratko so to naziv, datum, panoga, kraj, organizator, kontaktni podatki, po možnosti tudi kratek opis) pa pričakujemo do 2. decembra. Povejte naprej, za vprašanja pa pokličite na 041 537 097 (Žiga Černe).

priponke
koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu