Ponudba dogodkov je bogata, a naj vam bo udeležba le pripomoček za še več spodbude, ne pa tudi edino sredstvo rednega ukvarjanja z gibalnimi oziroma športnimi dejavnostmi. Brez predhodne in primerne telesne priprave se boste namreč težko izognili negativnim posledicam, ki bodo sicer sledili med ali po maratonu, plezanju na goro, igranju košarke ali nogometa... Pazite nase!
Tek.si Šola teka 2021
Tudi v letošnjem letu s pomočjo Mestne občine Ljubljana pripravljamo program Šola teka, ki smo jo poimenovali Slovan teče. Na različnih lokacijah po Ljubljani lahko pod vodstvom trenerjev vstopite v svet teka ali pa izpopolnite svoje tekaško znanje.

Vadbe vsebujejo elemente vadbe tehnike teka, vadbe moči in gibljivosti in so glede intenzivnosti prilagojene posamezniku. Potekajo na različnih lokacijah in ob različnih časih po Ljubljani.
panoga
tek
kraj
Ljubljana - Koseze
organizator
Akademsko atletsko društvo Slovan
kontakt
telefon: 040 626 361
e-pošta: info@tek.si
spletni naslov
Lokacija
IZPOSTAVITE SVOJ DOGODEK
Organizatorji! Poskrbite, da bo vaš dogodek vedno na vidnem mestu. Za to je več možnosti: najava v novicah, na Facebooku in na Twitterju, izpostavljanje v obliki sponzoriranega dogodka in z objavo reklamnih pasic... Preberite in se odločite.
UPORABNE BLIŽNJICE
 
Časomerilne ekipe, obdelava podatkov
 
 
Če poznate še kakšno rekreativcem primerno in zanimivo stran, nam sporočite njen naslov.
kam na vadbo
...kaj vse lahko počnete v prostem času
karate Ljubljana
odbojka Celje
balinanje Maribor
pilates Ljubljana
avtomobilizem - cestno hitrostni Velenje