Vpišite podatke v Koledar rekreacije 2020
Za novo štetje kilometrov, ur, kalorij potrebujemo sodelovanje organizatorjev rekreativnih dogodkov…
avtor
Žiga Černe
 

Letos mineva štirideset let od prvega uradnega spiska športnorekreativnih prireditev pri nas, ki ga je takrat na enem listu pripravila Zveza telesnokulturnih organizacij Slovenije. Z nekaj deset, je zbirka vsakoletnih dogodkov povečala na letošnjih skoraj osem tisoč, skozi naš javni servis (Rekreacija.si) pa jih skupaj beležita Športna zveza Ljubljane in Olimpijski komite Slovenije. Z zbiranjem in brezplačnimi objavami v medijih bomo nadaljevali tudi v prihodnjem letu, za začetek pa potrebujemo nekaj pomoči organizatorjev.

Letos smo našteli že 7824 rekreativnih prireditev, 1243 organizatorjev iz 178 občin oziroma 963 krajev.

Kot rečeno pa moramo koledar napolniti s svežimi podatki o novih izzivih za številne rekreativce. Izkoristite brezplačno možnost odlične medijske pozornosti v Slovenskih novicah ter v prilogi Polet, na spletnih straneh www.rekreacija.si, www.infosport.si, www.rtvslo.si/rekreacija, www.aktivni.si..., preko Slovenske tiskovne agencije in še na Radiu Ognjišče.

Če torej pripravljate kakšen ravninski ali planinski pohod, gorski ali ravninski tek, kolesarski turistični izlet ali maraton z gorskim ali cestnim kolesom, triatlon ali duatlon, tek na smučeh, plavalni dogodek, plesni ali kakšen drug tečaj, pohodni ali kakšen drug test, malonogometni, odbojkarski ali košarkarski turnir oziroma katero izmed drugih aktivnosti, ki nosijo predznaka »rekreativni« ali »gibalni«, ga brezplačno vpišite do 10. decembra 2019. Vpišite vsaj naziv dogodka, datum, panogo, kraj, kontaktne podatke (telefon, spletna stran, e-pošta…), po možnosti pa dodajte tudi kratek opis.

 

Podatke vpišite v rubriko PRIREDITVE, za dostop pa potrebujete geslo (novi uporabniki ga brezplačno pridobite s pomočjo vmesnika NOV UPORABNIK).

 

Informacije: koledar@rekreacija.si, 041 537 097.

 

 

Koledar rekreacije je skupen program Športne zveze Ljubljane in Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez.


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu