Alpe Adria Trail Cup
Med prazniki in še do konca maja se tekačem obeta priložnost za udeležbo na navideznem izzivu...
avtor
Žiga Černe
 

Novo ustanovljeni pokal Alpe Adria Trail Cup, ki združuje tri največje trail tekaške prireditve v Sloveniji (Ultra Trail Vipavska dolina, Soča Outdoor Festival in Julian Alps Trail Run), v času karantene in omejtev, ki jih povzroča epidemija COVID-19, prireja spletne virtualne izzive. S spletnimi AATC izzivi skušamo nadomestiti izpade tekaških tekmovanj ter vsem tekačem ponuditi izzive v katerih lahko "skupno" sodelujejo z ostalimi tekači.

Ritem boste lahko v kratkem ujeli na dela proste 1., 2. in 3. maj, vzdržljivost pa preizkušali na 10, 20 ali 30 kilometrov dolgih razdaljah, z določeno normo višinskih metrov. V majskem delu pa se bodo spletni AATC izzivi nadaljevali, vrhunec majskih izzvov bo virtualna UTVV Slovenia tekma, ki bo potekala na vikend odpovedane 6. izvedbe UTVV Slovenia, ter spletni izziv z Radiom.si.Datume najdete v našem koledarju dogodkov.

Po zaključku majskega dela sledi drugo žrebanje nagrad AATC pokala za vse udeležence.

Športne, rekreativne kot tudi družbenokoristne spletne izzive pokala Alpe Adria Trail Cup, pa lahko pričakujemo tudi v nadaljevanju.  

Podrobnosti izzivov preberite na www.alpeadria-trailcup.com.


koledar dogodkov
...vse prireditve na enem mestu