Junaki Krvavca
Brunarica Sonček na Krvavcu k sodelovanju celoletne rekreativne akcije vabi ljubitelje narave in rekreacije-pohodništva, kolesarjenja in smučanja.

KAKO BO AKCIJA POTEKALA:

Akcija poteka od 19.9.2020 do 18.9.2021.
V akciji »Junaki Krvavca« lahko sodelujejo posamezniki, tako moški kot ženske, ne glede na starost, ki so telesno in kondicijsko sposobni premagovati vzpon do Brunarice Sonček na Krvavcu v obliki hoje, kolesarjenja ali enodnevnega smučanja. Telesna aktivnost mora trajati vsaj 1 uro od štarta do cilja. Vpis v knjigo je možen samo enkrat na dan.
PRIZNANJA IN NAGRADE

»Junak Krvavca« postane posameznik, ki v določenem terminu opravi 52 podvigov ali več z vpisom v knjigo v Brunarici Sonček. To je v povprečju minimalno en vpis na teden. »Junak Krvavca« prejme spominsko majico.
Prvi trije udeleženci v moški in ženski konkurenci prejmejo pokal.
Absolutni zmagovalec z največ vpisi v knjigo udeležbe, prejme nagrado v protivrednosti sezonske tedenske smučarske karte.


POGOJI ZA SODELOVANJE V AKCIJI »JUNAKI KRVAVCA«

Plačilo letne članarine v vrednosti 25,00 €.
Vsi udeleženci se vključujejo v celoletno športno rekreativno udejstvovanje v akciji »Junaki Krvavca« prostovoljno v mejah svojih psihofizičnih sposobnostih. Po svojih zmožnostih načrtujejo tako število, kakor intenzivnost posamezne akcije. Vsak posameznik odgovarja za svoje zdravstveno in kondicijsko stanje. Organizator ne sprejema nikakršne odgovornosti za morebitne zdravstvene ali nezgodne primere v času posamezne akcije.
Vsi udeleženci se morajo v času akcije držati cestno prometnih predpisov reda in varnosti na smučišču in ekološkega varstva narave.


ZAKJUČEK PRIREDITVE

Zaključek celoletne prireditve »Junaki Krvavca« bo predvidoma 18.9.2021 pred Brunarico Sonček na Krvavcu.
Ob zaključku bomo podelili vsa priznanja in nagrade.
Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo, ter kulturno zabavni program.

UGODNOSTI

Akcijske cene določene pijače v Brunarici Sonček (cenik Junaki Krvavca).
Akcijska cena enosmerna letna gondolska karta
datum
sobota, 19.09.2020 - 18.09.2021
panoga
pohodništvo
kraj
Cerklje na Gorenjskem
organizator
Turizem Kuhar, turistična in gostinska dejavnost d.o.o.
kontakt
telefon: 041 204 563
e-pošta: polona@turizem-kuhar.si
spletni naslov
Lokacija