Tečaji teka na smučeh z ekipo Nordic by Petra Majdič
Skupinski začetni tečaj – klasična ali drsalna tehnika ... Namenjen začetnikom ter tistim, ki še nikdar niste tekli na smučeh. Na tečaju se boste seznanili z osnovno opremo in zakonitostmi zdravega načina življenja, ogrevalnimi vajami tekačev na smučeh, ter osnovami tehnik elementov teka na smučeh (klasična ali drsalna/prosta tehnika). S pomočjo številnih zabavnih iger in vaj se boste v sproščenem vzdušju privadili na opremo ter vzpostavili ravnotežje, osvojili drsanje, spust, … in vse, kar je potrebno, da se boste lahko po zaključku tečaja suvereno samostojno podali v smučino.

Skupinski nadaljevalni tečaj – klasična ali drsalna tehnika … Namenjen rekreativcem oziroma vsem, ki želite izboljšati svojo tehniko teka na smučeh ali preprosto obnoviti svoje znanje. Na tečaju se boste seznanili z opremo in zakonitostmi zdravega načina življenja, ogrevalnimi vajami tekačev na smučeh, ter specifičnimi elementi teka na smučeh (klasična ali drsalna/prosta tehnika). Osnovne elemente bomo nadgradili, tako da se boste lahko po zaključku tečaja uspešno podali tudi na bolj zahtevne terene.

Skupinski tečaji potekajo v dopoldanskem času in trajajo 3 ure, z vmesnim 10-minutnim krajšim odmorom. Izvajajo se v majhnih skupinah s 4-8 tečajniki, kar omogoča fleksibilnost, kvalitetno delo ter osebni pristop.
datum
sobota, 27.02.2021
naša prireditev tudi na ->
 
panoga
tek na smučeh
kraj
Zgornje Jezersko
organizator
Petra Majdič s.p.
kontakt
telefon: 051 606 740
e-pošta: info@nordic.si
spletni naslov
Lokacija